fbpx

Renarthro i ostali hrvatski prozvodi na akciji Kupujmo Hrvatsko - Zagreb, Trg, 25.09.

kupujmo-hrvatskoPoznati hrvatski proizvod za očuvanje zdravlja zglobova, Renartho, moći će se nabaviti po promotivnoj cijeni na akciji "Kupujmo hrvatsko", u Zagrebu. Hrvatska gospodarska komora najavljuje nastavak održavanja svoje najveće i općepoznate nacionalne akcije „Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke", kojima promovira sve hrvatske kvalitetne proizvode, poglavito nositelje prestižnih znakova „Hrvatska kvaliteta" i „Izvorno hrvatsko". Ove godine akcija započinje u četvrtak 25. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje će od 9 do 18 sati svoje proizvode promovirati i po promotivnim cijenama prodavati 340 hrvatskih proizvođača.

Komora je 1997. započela projekt vizualnog označavanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda putem kojega najkvalitetnijim hrvatskim proizvodima dodjeljuje znakove "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko". Akcijom „Kupujmo hrvatsko" Komora od 1997. godine promovira kvalitetne domaće proizvode, nositelje znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju nacionalnog identiteta. Znakovi kvalitete jamče kvalitetu proizvoda, osiguravaju im lakši proboj na svjetska tržišta te ulijevaju povjerenje potrošačima. Znak "Hrvatska kvaliteta" do sada je dobilo 166 proizvoda, dok znak "Izvorno hrvatsko" nosi 105 proizvoda, stoji u priopćenju Hrvatske gospodarske komore.

Akcija potiče i naše građane da više kupuju domaće proizvode, što je važno posebice u vrijeme postojeće gospodarske krize kad odabirom takvih proizvoda štitimo svoja radna mjesta, razvijamo domaće gospodarstvo, osiguravamo sadašnje i buduće mirovine te prosperitet budućih generacija.

Akcija Kupujmo hrvatsko je u proteklih 17 godina dobila razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značajem. Iz godine u godinu ona potiče hrvatske proizvođače na kreativnost, inovativnost i stvaralaštvo te povećava natjecateljski duh usmjeren prema željama i potrebama potrošača, ali i pojedinaca, da razvijanjem ideja i kreativnosti utječu na stvaranje novih proizvoda koji će svojom kvalitetom i prepoznatljivošću konkurirati na zahtjevnim tržištima diljem svijeta. Akcija potiče i naše građane da sve više kupuju domaće proizvode, što je važno posebice u vrijeme postojeće gospodarske krize kad odabirom takvih proizvoda štitimo svoja radna mjesta, razvijamo domaće gospodarstvo, osiguravamo sadašnje i buduće mirovine te prosperitet budućih generacija.

U tom duhu, tvrtka Farmavita d.o.o. razvila je paletu proizvoda za očuvanje zdravlja zglobova.  Renarthro je inovativan i patentiran proizvod koji su hrvatski kupci odlično prihvatili.  Osim u Hrvatskoj, Renarthro se još prodaje u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Komora poziva sve građane da u Zagrebu pogledaju ponudu kvalitetnih hrvatskih proizvoda koje će tom prilikom moći kupiti po promotivnim cijenama te sudjeluju u bogatom kulturno-zabavnom programu. Aktivnosti akcije mogu se pratiti i putem društvenih mreža Facebook i Twitter.

 Ranarthro možete kupiti u svim bolje opremnjenim ljekarnama ili u webtrgovini zajednice Moj-artritis
{mijoshop id=33,name=1,price=1,button=1}

Comments powered by CComment

Izdvojene vijesti

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!