fbpx

Kolagen za kožu i zglobove

Da li ste znali da?

  • je kolagen* najzastupljenija bjelančevina u ljudskom tijelu i sastavni dio kože, kose i noktiju?
  • se starenjem stupanj sinteze kolagena u fibroblastima** smanji za 1% godišnje.
  • glatka, elastična i zdrava koža i kosa pruža mladolik izgled i ogledalo je naših godina i odraz raspoloženja . Za čvrstoću i elastičnost kože su odgovorna kolagenska vlakna koja se zajedno sa elastinom nalaze u dermisu.
  • nakon 25.godine života kolagen počinje gubiti svoju fleksibilnost i njegovo obnavljanje se usporava.

S godinama se povećava i aktivnost enzima koji razgrađuju kolagen što se očituje u gubitku čvrstoće i fleksibilnosti kože te pojavom prvih bora na licu.

Vivania Beauty Shot - sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu i vitamin C!

Kolagen, hijaluronska kiselina i vitamin C poboljšava ljepotu kože iznutra, pridonosi održavanju tonusa i elastičnosti kože i doprinosi zdravijoj strukturi kože. 

Kolagen je strukturni protein koji se pojavljuje u ljuskom tkivu i može se naći u koži, kosi, noktima i zglobovima.

Tijekom starenja, sposobnost tijela da proizvodi kolagen i hijaluronsku kiselinu, smanjuje se što dovodi do niže elastičnosti i vitalnosti kože. Hijalurosnka kiselina je prirodna tvar koja se može naći kod svih živih organizama, pruža vlažnost, čvrstoću i gipkost koži, poboljšava elastičnost. Vitamin C je bitan u procesu formiranja kolagena, pruža antioksidativnu moć za normalno funkcioniranje kože, jača teksturu kože i vlaži je.

Kome je proizvod namijenjen?

Vivania Beauty Shot poboljšava ljepotu, vlažnost i vitalnost kože, kose i noktiju hraneći ih iznutra. Preporuča se svim ženama od 25. godine starosti pa nadalje, koje žele poboljšati elastičnost i fleksibilnost kože, smanjiti vidljivost bora i linije obraza, žele imati sjajnu, zdravu kosu od korijena do vrha te zdrave i čvrste nokte. Upotrebom 100% prirodnog kolagena, koži, kosi i noktima podariti ćete mladolik izgled. Za najbolje rezultate preporuča se koristiti Vivania Beauty Shot redovito 12 tjedana, a prve vidljive rezultate možemo očekivati kroz 4 tjedna. 

Djelovanje kolagena na vlažnost, reljef i elastičnost kože. Dvostruko slijepo kliničko istraživanje u kojem je sudjelovalo 40 žena, pokazalo je da uporaba kolagena ima pozitivne učinke na izgled kože:

  • Vlažnost njihove kože se nakon 6 tjedana uzimanja proizvoda poboljšala za 23%
  • Reljef kože se popravio za 9,4%
  • Elastičnost se povećala za 23,7%

*Kolagen je strukturni protein koji se pojavljuje u ljudskom tkivu i može se naći u koži, kosi, noktima i zglobovima.

**Fibroblasti stvaraju sve dijelove međustanične tvari. Fibroblast je tipična ćelija vezivnog tkiva koja ima ulogu u sintezi svih komponenti tog tkiva. Glavna funkcija fibroblast je da održe strukturni integritet vezivnog tkiva te igraju ključnu ulogu u zarastanju rana.

Proizvodi: Hankintatukku, Kakkila, Finska 

Odgovoran za RH: Kadulja AM d.o.o.

Ovaj proizvod možete kupiti u web-trgovini zajednice Moj-artritis.com:

https://webshop.moj-artritis.com/vivania-kolagen-500?search=kolagen

Comments powered by CComment