fbpx
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poštivanje privatnosti korisnika stranica predstavlja za uredništvo www.moj-artritis.net temeljnu brigu. Zato će prikupljati i obrađivati osobne podatke korisnika u skladu sa zakonom.

Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Registracijom na  www.moj-artritis.net  korisnik izražava svoje dopuštenje za korištenje njegovih osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima.

Osobni podaci korisnika www.moj-artritis.com neće se dostavljati trećim osobama bez njihovog izričitog dopuštenja.

Podatke dobivene prilikom prijave korisnika www.moj-artritis.com  će koristiti isključivo za informiranje korisnika o novostima na stranicama www.moj-artritis.net. 

Moj-artritis.net ne upotrebljava kolačiće (engl. cookies) ni druge tehnologije za praćenje aktivnosti ili izvještavanje o aktivnostima korisnika.

Korisnik može u svako doba samostalno izbrisati osobni profil  iz  moj-artrtits.net  evidencije korisnika ili to zatražiti dostavljanjem odgovarajuće obavijesti na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Eventualno daljnje korištenje komentara, pitanja i drugih podataka dostavljenih na  www.moj-artritis.com od strane korisnika vršit će se na način kojim je onemogućena osobna identifikacija korisnika, eventualno uz navođenje pseudonima/ imena korisnika pod kojim se isti predstavio prilikom postavljanja pitanja ili ukoliko je to dopustio prilikom prijave.

Comments powered by CComment

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

Please enable the javascript to submit this form