fbpx

Potiče i povećava sintezu kolagena i hijaluronske kiseline

Kolagen i HA veoma su važni za zdravlje kože, zglobove i vezivno tkivo. Međutim sposobnost ljudskog tijela za regeneraciju i tvorbu kolagena opada u 25 godini. Kako od 35 do 55 godine starosti, razina kolagena pada 40% što rezultira stvaranjem bora


Također sinteza HA opada nakon 20, što pridonosi mnogim aspektima starenja:
• Tanka, naborana koža
• Osteoartritis (80% ljudi), smanjena fleksibilnost
• Upale, oslabljen imuno sustav
• Problemi sa srcem

 Ako je u dobi od 20 godina HA u ljudskom organizmu 100%, smanjuje se za:koža

• 35% u dobi 30

• 55% u dobi 50

• 75% u dobi 60

  • Vivania Beauty Shot Dobrog okusa, spreman za konzumaciju kao dodatak prehrani
  • Kombinacija 3 aktivna sastojka bitnih za lijepu i zdravu kožu i zglobove.
  • Klinički dokazana učinkovitost
  • Poboljšava ljepotu kože, pridonosi normalnom održavanju tonusa i elastičnosti kože, pridonosi normalnom formiranju kolagena za normalnu funkciju kože, poboljšava hidrataciju i zaglađuje je, potiče stanice epiderme na obnovu, poboljšava funkciju vezivanja vode, sprječava nastanak dubokih bora stimulirajući sintezu kolagena, stimulira fibrobalaste što je ključno za povećanje razine kolagena i hijaluronske kiseline u dermi. Novo istraživanje pokazuje učinkovitost primjene kolagena za ljepotu kože. Prva sveobuhvatna znanstvena publikacija pokazuje prednost Peptan kolagen peptida u istraživanju protiv starenja.

Pojavivši se u časopisu Journal of Cosmetic Dermatology, ovaj najnoviji rad, istraživanje, uzdiže kolagen peptid, korišten kao dodatak za ljepotu kože, na višu razinu, otkrivajući snažne kliničke dokaze koji dokazuju sposobnost Peptana za restrukturiranje mreže kolagena u duboke slojeve kože.
To predstavlja pravi iskorak u znanosti o starenju kože. Noviji objavljeni podaci također predstavljaju statistički značajan učinak Peptan kolagen peptida na hidrataciju kože, objašnjeno stimulacijom hijaluronske kiseline.

grafOva nova istraživanja o zdravlju kože, provedena od strane vodećih dermatoloških instituta laboratorija Cosderma i EC Biolab u Francuskoj, a Souken Laboratory u Japanu, ima i dokaze iz dva dvostruka placebo kontrolirana klinička ispitivanjima na ženama azijskog podrijetla i Kavkaza s različitim tipovima kože, poduprta daljnjim ex vivo studijama na koži.
Klinička istraživanja pokazala vrlo važne prednosti: Peptan značajno smanjuje fragmentaciju kolagena u dubokom sloju dermisa od -18% nakon 4 tjedna i -31% nakon 12 tjedana primjene.

Peptan također značajno povećava gustoću kolagena u dermisu do + 9% nakon 4 tjedna. Hidratacija kože porasla za impresivnih 28%, suzbijanje pojave suhe kože koja se obično javlja starenjem. Ex vivo studije su pokazale da Peptan antiageing efekti u ključnim nalazima pokazuju pozitivan utjecaj Peptana na stanice kože (fibroblasta ) sposobnost da stvara vlakna kolagena i glukozaminoglikana (GAG), vlaži kožu uz pomoć hijaluronske kiseline.

Komentirajući objavljene podatke, dr Jérôme Asserin za laboratorij COSDERMA, rekao je: "U COSDERMA Specijalizirani smo u analizi sigurnosti i učinkovitosti sastojaka za kožu, osiguravajući visoku razinu znanstvene kvalitete istraživanja i neovisnost studija. Stvarni rezultati za žene koje su uzimale dodatak kolagen peptida pokazala su pravi utjecaj na restrukturiranje kolagena i smanjenje fragmentacije.
Dr. Elian Lati Laboratorij BIO-EZ-a dodao je: "Dobiveni rezultati kod uporabe Peptan kolagen peptida u tkivu kože su stvarni: postoji posebno visoka stimulacija GAG poput hijaluronske kiseline. Studije Ex vivo daju važne uvide u mehanizme peptida kolagena na razini tkiva koje pružaju osnovu za učinke protiv starenja kože.

Sigurno za korištenje. U radu se daje jasan, uvjerljiv dokaz koji podržava korištenje kolagen peptida kao lako probavljivih 'Beauty from Within " proizvoda.

Dobrog okusa, spreman za konzumaciju kao dodatak prehrani, dnevna doza 50 ml

Kombinacija 3 aktivna sastojka bitnih za lijepu i zdravu kožu i zglobove

Hidrolizirani kolagen 10 g (riblji)

Hijaluronska kiselina 100 mg

Vitamin C 75 mg

Okus: breskve

Comments powered by CComment