fbpx

Nove zdravstveno-edukativne poruke u čekaonicama zdravstvenih ustanova

farmavita_B1_plakat_TISAK_radi

„Svakim korakom prema zdravlju“

- zajednička zdravstveno-edukativna akcija portala Moj-artritis.com i tvrtke B1 PLAKATI 

Pretpostavljamo da već znate da je internet portal Moj-artritis.com pokrenut  kako bi se ljudi, koji boluju od artritisa međusobno povezali te razmjenjivali svoja iskustva. Na našem portalu ćemo isto tako pisati o testiranju različitih alternativnih terapija, novostima o tvrtkama, koje razvijaju nove lijekove, a savjetodavni kolegij sastavljen od različitih stručnjaka (medicinara, farmaceuta, biotehnologa, kemičara) pratit će i objavljivati stručne novosti vezane uz liječenje raznih oblika artritisa.

Tvrtka B1 PLAKATI prepoznala je inicijativu portala Moj-artritis.com te su nam ustupili 150 lokacija kako bismo dodatno zdravstveno - educirali građane i pozvali ih da se udruže putem zajednice Moj-artritis.com.  Plakati na jednostavan način podsjećaju posjetitelje zdravstvenih ustanova da postoje brojni načini da sami sebi pomognemo, bez lijekova i  skupih medicinskih postupaka. Na primjer, ponekad je dovoljno regulirati tjelesnu težinu i  pripaziti da se dovoljno krećemo kako bi se osjetilo znatno smanjenje tegoba kod artritisa.

 Inače,  tvrtka B1 PLAKATI je specijalizirana za promotivno - edukativne poruke i ima ugovor sa 70 centralnih domova zdravlja u cijeloj Hrvatskoj u okviru kojih je 241 zdravstvena jedinica. Ugovore o suradnji isto tako imaju i sa 156 ljekarne, koje broje preko 460 ljekarničkih jedinica u kojima su postavili više od 2000 oglasnih površina.

Danas se u svim čekaonicama nalaze B1 panoi, koji osiguravaju uredan i lijep izgled interijera. Pacijenti se educiraju i informiraju o prevenciji, zdravim životnim navikama, pravilnom načinu ponašanja u slučaju bolesti ili pak proizvodima, koji im mogu pomoći. Isto tako tvrtka B1 PLAKATI putem oglasnih površina provodi kvalitetnu zdravstvenu edukaciju na temu alkoholizma, AIDS-a, droge, hepatitisa i drugih važnih tema. Svi sadržaji su kontrolirani i u skladu sa zakonskom regulativom.

Važno je napomenuti da kompletan projekt od samog početka financijski prate isključivo B1 PLAKATI, a domovi zdravlja, uz ljepše i sigurnije čekaonice, dobivaju naknadu za iznajmljeni prostor sa svrhom dodatnog uređenja istog. 

Više o B1 PLAKATIMA možete saznati na internet stranici www.b1-plakati.hr, a zajednicu Moj-artritis.com možete posjetiti na www.moj-artritis.com .

Comments powered by CComment

Izdvojene vijesti

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!