fbpx

Renarthro

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dostupno u webtrgovini zajednice Moj-artritis.com. Kliknite ovdje i naručite.  Hrvatska tvrtka Farmavita d.o.o. započela s prodajom novog biljnog proizvoda za očuvanje zdravlja zglobova i kostiju.  Renarthro je inovativan proizvod nove generacije čije djelovanje se zasniva na ekstraktima dobivenim iz tamjana, smirne te jednom bioaktivnom proteinu dobivenom iz mlijeka. 

Zdravlje zglobova ovisi o kvaliteti zglobne hrskavice, koja omogućuje zglobnu pokretljivost i fleksibilnost te ujedno ublažava udarce i opterećenja. Zbog patoloških procesa,  povreda i starenja, naši zglobovi se sustavno degeneriraju.

Pouzdanost provjerena kroz tisučljeća upotrebe

Narodna medicina već stoljećima koristi aromatične smole tamjana i smirne u svrhu liječenja različitih kroničnih upalnih oboljenja. Biblija, egipatski papirusi, Vede i Kur'an spominju tamjan i smirnu.  Tri mudraca - Gašpar,  Melkior  i Baltazar donijeli su  upravo tamjan i smirnu na poklon malome Isusu. U njihovo vrijeme, to su uz zlato bili najvredniji pokloni.

Znanstveno dokazana djelotvornost

Suvremena znanost potvrdila je da tamjan sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna  i analgetička svojstva. Također je potvrđeno da ekstrakt smirne sadrži djelatne sastojke koji sprečavaju djelovanje  enzima (kolagenaze, hijaluronidaze)  odgovornih za razgradnju i degeneraciju hrskavice.

Osteol™ je specifični bioaktivni protein iz mlijeka kojega je istražila i patentirala  francuska tvrtka Nexira. Osteol je u kliničkim ispitivanjima dokazao učinkovitost i značajno sinergijsko djelovanje u kombinaciji s drugim sastojcima protiv artritisa.

Inovacija

Renarthro je formuliran za brzo olakšanje bolova, smanjenje upale i očuvanje zdravlja zglobova.

Ova kombinacija ekstrakta tamjana, ekstrakta smirne i Osteola jedinstvena je u svijetu i zaštićena patentom. Inovacija koju je tvrtka Farmavita d.o.o. patentno zaštitila, očituje se u tome da učinkovitost Renarthra nije jednostavan zbroj djelovanja pojedinačnih  komponenti, već se radi o sinergiji pri čemu se djelovanje svakog sastojka umnaža u kombinaciji s drugim sastojcima.

Više informacija pronađite na:

http://moj-artritis.com/shop/index.php/svi-artikli/reanrthro

Comments powered by CComment

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

Please enable the javascript to submit this form